Liefs...

Afgelopen weekend zag ik een kaartje gemaakt met deze Penny Black stempel, en ik dacht 'die moet ik binnenkort ook weer eens gebruiken'. De stempel zelf heb ik niet meer, gelukkig nog wel een paar afdrukjes, waar ik vandaag deze kaart mee gemaakt heb :D De LO is gebaseerd op de sketch van A Handfull of Sugar, maar ik heb er toch wat aanpassingen in gemaakt, ik vond de originele LO een beetje te kaal ;)

Last weekend I saw a card made with this adorable Penny Black stamp, so I thought to myself 'I've just got to make a card with that stamp too'. I don't own this stamp anymore, but I do have a few images left of them fortunately. The sketch I used was originally made by A Handfull of Sugar, but I did make a few changes ;)




Reacties

Jolanda zei…
Gaaf kaartje Krista!
femke zei…
heey krista,

wow wat een mooie kaart heb je weer gemaakt!!! vind de kleuren ook prachtig.

groetjes femke