3D!!!

Nee, ik ben niet gestopt met kaarten maken *lol*, ik had gewoon even helemaal geen blogzin ;) Ach ja, kan gebeuren toch, ik zal proberen hem weer beter bij te houden!
Afelopen week was ik even helemaal van het stempelpadje, en dus heb ik weer eens wat 3D kaarten gemaakt, ook wel weer eens leuk!! Ik had bijna geen knipvellen meer, dus ik heb ook gelijk maar even ingeslagen :D

No, I didn't stop making cards, I was just tired of blogging for a while. But I'm back (this time for real)! I did stop stamping the last few weeks, and made these cards:


Deze is trouwens niet nieuw, maar juist heel oud, een echte oude Morehead! De gebruikte mal is van Doen! en de hoeken zijn met een pons van EK Succes geponsd.Dit knipvel kreeg ik van een clubvriendin, een Flower Fairie. Ook al vrij oud (en bijna nergens meer te koop, ja, als stansvel maar dat vind ik niet leuk) en zó mooi!! Het borduurwerk is prikt van een mal van Ann.En nog een Morehead, dit was altijd mijn favoriete Morehead en dat is het nog steeds, zo is toch vreselijk lief!! De borduurmal is van Marianne Design, de Pink Stencils.

Reacties

Riet zei…
wat een schitterende kaarten heb je gemaakt Krista.
ik vind het toch wat hebben dat borduren,en die plaatjes.
deed het altyd,maar met me handen gaat het heel moeilijk door me ziekte.
maar blijf het toch me favoriet vinden,zo fijntjes.
niet meer zo lang wachten hoor,we willen wat van je zien.

fijn weekend verder.
liefs Riet.
Bev zei…
Krista these are three stunning cards!! Love the stitching and beautiful images
hugs Bev x
Jolanda zei…
Leuke kaartjes! Die moreheadjes blijven leuk
femke zei…
heey krista,

wat een mooie kaartjes heb je weer gemaakt zeg. ja ik vind die oude moreheadjes ook super al vind ik de laatste nieuwe juist helemaal niks. gelukkig heb ik nog een boel van die oudere liggen.

groetjes femke