zaterdag 10 januari 2009

Pimp some package


Allereerst wil ik iedereen bedanken die, ondanks dat ik zo'n tijd niet was geweest, gelijk al weer langs zijn geweest, echt helemaal geweldig!! Geeft me echt een fijn gevoel!! Ik zal ook proberen op jullie blogs wat vaker langs te komen, helaas wordt het door de weeks vaak niet, maar in het weekend wel natuurlijk ;)

De uitdaging van de Double Dutch Challenge is "pimp some package". Toevalligerwijs had ik een bruine-bonen blikje gepimpt voor al mn make-up kwastjes (mn tweede verslaving, haha), dus bij deze:Kwamen de grote bloemen ook weer eens van pas ;) Was erg leuk om te doen!!

12 opmerkingen:

femke zei

heey krista,

wat ziet dat er supergaaf uit zeg. toppie!!!

groetjes femke

Andrea zei

Wow, this is beautiful!
xAndrea

Francien zei

Wat een leuk blikje is het geworden...echt heel mooi gedaan....en bedankt voor je award!!!..voel me zeer vereerd hoor en zit weer te glimmen.....ik heb hem al maar ga je naam erbij zetten waar hij staat dat je mij genomineerd hebt....hartstikke leuk en een inspiratie om verder te gaan voor mij...
groetjes Francien

Riet zei

wat heb je dat weer schitterend gemaakt Krista.
ik meen het echt wat ik gezegd heb.
ik ben blij dat je weer wat laat zien.

fijn weekend verder.
liefs Riet.

Rach zei

this is adorable krista. hugs rachxx

Erica zei

Hij is prachtig Krista, bedankt voor het meedoen met onze challenge!

Groetjes,
Erica

annemarie zei

ziet er super uit

groetjes Annemarie

Jolanda zei

Die ziet er super gaaf uit!

Anett zei

What a beautiful pimped can, good idea!!
Anett

Kati zei

omg - I love your tiny artwork! So lovely chose of colors - it makes me speachless....
hugs
mamapia
EAC-Team

Iris zei

Oh wow, what a wonderful artwork, great colors and a brilliant idea.
Thanks for joining in our challenge.
hugs
Iris
EAC-Team

Nixe-Moni zei

Wow I love your box. The colours are great and all the flowers looks gorgeous. Thanks for joining in our challenge.
Hugs
Moni
EAC-Team