You are my sunshine

Ook dit kaartje heb ik zaterdag gemaakt, Terry had een workshopje voor een Pocketkaart uitgeprint en die hebben we gemaakt. Hij is een stuk eenvoudiger dan je zou zeggen!


De stempel van Tilda en de vogel zijn wederom van Magnolia, de tekststempel weet ik niet want die is niet van mezelf. Het papier is opnieuw van Making Memories, Paperie Rouge & Mocha. Het lint komt uit mn voorraadje.Ook van deze tekststempel weet ik helaas het merk niet. De bloemetjes zijn weer geponsd met de Retro Bloemenpons van EK Succes.Reacties

femke zei…
heey krista,

leuke pocket heb je gemaakt!!!

groetjes femke
nicolet zei…
Wat een geweldig leuk kaartje is het geworden!!!

Groetjes Nicolet
M@ureen zei…
Ook al zo'n lief kaartje!!!

Ik heb een award voor je op mijn blog!
Riet zei…
wat een beeldschoon kaartje Krista.

liefs Riet.