Magnolia VS Stampavie


Het Magnolia en het Sarah Kay Challenge Blog hebben zich samengevoegd tot een nieuw Challengeblog, Magnolia VS Stampavie. Ik had al een tijdje niet meer meegedaan met hun challenges, maar deze vond ik wel weer erg leuk om te maken. De challenge van deze week:

*Week 4* Get the Feeling...
This week we would like you to get as much Texture going on in your work
There is many ways of doing this, Material, Embossing, Flock etc
So get the feeling going in your work this week.

Oftewel, textuur in je werk! Ik heb daarom een embossingmal van de Cuttlebug uit de kast gehaald, en het lint dat ik gebruikt heb ik ook geribbeld. Ik hoop dat het voldoende is!


De stempel is van Magnolia, de tekststempel van Cuddly Buddly. De rest zat in een kaartenpakketje, merk helaas onbekend.

Reacties

Riet zei…
schitterend gedaan Krista.

liefs Riet.