Bandana techniek

Afgelopen week zag ik een ATC waarop de zogeheten "bandanatechniek" gebruikt was. De bandanatechniek houd in dat je delen van de ATC beter uit laat komen door er een wit randje om heen te maken. Nou ja, als dat bij ATC's kan, dan kan dat bij kaarten ook toch!


Ik heb een oude embossingmal gepakt voor deze kaart. Ik was van plan hem met de Zip te embossen maar helaas was de mal net iets te groot, waardoor hij scheef in de Zip ging (en nu dus krom is :() Nou ja, niet getreurd, dan embos ik hem niet ;) Ik heb mijn witte pen (ja er is een naam voor maar die weet ik niet meer) gepakt en ben daarmee aan alle randen van de embossingmal langs gegaan. Het resultaat zie je op het zwarte achtergrondpapier.


De Magnoliastempels heb ik niet wit omrand met de pen, maar uitgeknipt waarbij ik expres een wit randje er omheen gemaakt heb.
Ik vond dit erg leuk om te doen, ga het zeker nog eens doen!

Reacties

Marja Sch zei…
Wat mooi gedaan Krista. Jammer dat je mal krom is, maar dit geeft een heel leuk effect. Gr Marja
Monie zei…
Het ziet er werkelijk prachtig uit Krista, wat een leuke techniek!
Jammer van je mal.
nora zei…
Zier er leuk uit Krista!groetjes Nora
Riet zei…
wat heb je dat leuk gedaan Krista.
wat jij niet in dat hoofd krijg, zo apart,echt prachtig.

liefs Riet.
Cheryl zei…
Leuk gedaan Krista! Erg mooi :)

Knuf Cheryl
Francien zei…
zoooo wat een werk zal het geweest zijn zeg...maar het resultaat is er dan ook naar...prachtig...wat staat dat mooi zo....super kaartje!!!
groetjes Francien.
Ingrid zei…
Mooi gedaan weer Krista!!
Jolanda zei…
Ziet er leuk uit Krista!!
femke zei…
heey krista,

ook deze kaart is gaaf zeg. ben helemaal gek op halloween. de pompoenen moet ik nog steeds bestellen ( vergeet ik steeds ) jammer dat je mal niet door de cuttlebug paste en nou krom is. vind dat je het goed opgelost hebt zo door het te tekenen.
een dikke 10 krijg je van mij.

groetjes femke