Agenda 2009

Eigenlijk wilde ik héél graag de scrapagenda maar die vind ik eerlijk gezegd erg duur, 15 euro en dan nog vol reclame :W Gelukkig kwam ik bij de HEMA deze agenda tegen voor maar 7 euro! De voorkant is een insteekhoes, en in de agenda zelf zitten ook diverse insteekhoezen waat je leuke scrappies in kunt doen! Zo ziet de agenda er bij de HEMA uit:


En zo ziet hij er na een pimpbeurt uit :D


Alleen de voorkant nog maar gedaan, de binnenkant komt nog, nu eerst een paar kaartjes afmaken :D Het leuke is, als ik hier flauw van ben dan haal ik de voorkant er weer uit en maak een nieuwe :P De lintjes zijn geknoopt, dus die kunnen er ook zo af eventueel :D

Reacties

femke zei…
heey krista,

wat een leuke agenda heb je ervan gemaakt. moet ik toch ook maar eens gaan snuffelen bij de hema. lijkt me erg leuk als kerstcadeautje namelijk.

groetjes femke
nicolet zei…
Wat ziet ie er leuk Krista!! Ik maak al een paar jaar met de Hema agenda en iedereen vind hem altijd geweldig...niemand hheeft 'm namelijk!! :)

Groetjes Nicolet
Riet zei…
wat heb je dat prachtig gedaan Krista.
complimenten hoor.

liefs Riet.