So Sweet...Heerlijk, eindelijk vandaag weer tijd gehad voor een kaartje :D:D Gister hadden we schoonmaakdag van ons hofje, dus de hele dag in de weer geweest, en 's avonds een bbq :D Erg gezellig, maar ik kon vanochtend niet op gang komen! Gelukkig geen verplichtingen vandaag, dus we konden lekker rustig wakker worden ;) Vanmiddag toch nog even een kaartje gemaakt, ik heb de nieuwe Magnolia's al een tijdje in huis maar nog niet gebruikt, schandalig!

De stempel is dus van Magnolia, Tilda with Slate. De bloemetjes zijn gemaakt met de Retro-pons van Paper Shapers. Tussen de bloem en de brad zit een spacer, vers uit China en spotgoedkoop. Wie houd er nou niet van Ebay! Het hartje komt ook van ebay, amar dan uit Engeland. De letters tenslotte zijn van het allereerste Quickutz alfabet dat ik ooit gekocht heb, namelijk het Snow Angel Alfabet.Binnenkort krijg ik trouwens een paar Hängler & Stängler stempels!! Mijn broertje woont in Zweden, ik heb ze vanochtend vanuit hier besteld op zijn naam, en zodra hij ze heeft stuurt hij ze door. Ben weer helemaal happy!!

Reacties

Riet zei…
je heb weer een schitterende kaart gemaakt Krista.
het papier vind ik ook zo mooi.
liefs Riet.
Janny zei…
schitterend Krista! en bof jij even dat je op die manier een paar Hanglers te pakken kan krijgen!
Jeanette zei…
Wow Krista. This is a beautiful card. I really is stunning. You have colored her perfectly. What are you using? It is lovely!
Hugs Jeanette