Say no...


Op het blog van Tanja kwam ik deze button tegen, hij is onderdeel van een campagne tegen de woordverificatie die zoveel blogs aan hebben staan. Op het blog van Jane staat een hele uitleg over waarom woordverificatie soms best vervelend is. Ik moet zeggen dat ik het zelf ook niet echt een geweldig iets vind hoor (vooral als je tot 3 keer tot een letter verkeerd hebt getypt), ik heb het nog nooit gebruikt en heb tot nu toe nog maar 1 keer een spamberichtje gehad, dus daarvoor hoef je het echt niet aan te laten staan. Ook is het voor de slecht-lezenden onder ons niet echt handig.

Heb je het aanstaan en wil je het uitzetten, dat kan onder je instellingen. Je gaat dan naar het tablje "reakties" bijna onderaan de pagina kun je de woordverificatie op "nee" zetten.


Reacties

Janny zei…
ben ik met je eens hoor, ik vind het ook knap lastig om overal maar die letters te moeten intypen, dat beetje spam wat je krijgt daar stoor ik me niet aan.