Penny Black


Deze kaart heb ik een tijdje geleden al voor een wedstrijdje gemaakt, ik mocht hem alleen nog niet laten zien want de wedstrijd was anoniem. Persoonlijk hou ik daar nooit zo van, het geeft me het gevoel dat ze me niet vertrouwen. Maar goed, het was wel weer een goed excuus om een poezenkaart te maken, want dat was het thema :D


En nou hoog tijd om aan de slag te gaan, ik heb gister een heleboel Prismacolor Markers gekregen (net zoiets als Copic Markers) dus daar gan ik vanmiddag wat mee proberen te maken :D

Reacties

Rach zei…
wow Krista this is awesome your colouring is perfect . so beautifully made. hugs rachxx
Ingrid zei…
Heel mooi deze poezekaart Krista!!!
Riet zei…
prachtig kaartje Krista
echt fijntjes mooi papier,super.
liefs Riet.
Janny zei…
ooooooh wat een lieverd...zoo cute die stempel!