Just a note...


Jawel, nog een kaartje gemaakt, tussendoor even het eten gemaakt en gegeten (mmmmm, wraps) en daarna weer verder gegaan. Ook deze stempel had ik nog niet gebruikt, en ze is nog wel zo schattig! Net als de vorige stempel is deze ook van Magnolia, Tilda with Pencils. De tekst stempel is van Aud Design, en de bloemetjes zijn weer gemaakt met de retro-pons.


Ik moet toegeven dat ik de bloemetjes gelift heb van Janny, zij maakte zulke mooie bloemen door ze eerst te stempelen, met de grootste bloem heb ik dat ook gedaan. Bedankt voor de tip Janny!

Reacties

Marja Sch zei…
Wat een heerlijk vrolijk kaartje. De bloemetjes zijn geweldig en deze Tilda is natuurlijk weer schattig. Gr marja
Ingrid zei…
Wat een mooie kaart weer Krita!!!alles past weer perfect bij elkaar!!
Rach zei…
Your card looks great Krista, so well coloured. hugs rachxx
Riet zei…
wat een mooi lief kaartje weer Krista.
echt super.
liefs Riet.
Monie zei…
Prachtig Krista! ja de bloemen zijn super zo.
Even een antwoord op je vraag over de stempels. Deze zijn van Rachelle ann Miller , Milo and friends dacht ik.( ik heb de verpakking al weggegooid)
Francien zei…
Je hebt het weer allemaal super bij elkaar gemaakt...de kleuren...het afdrukje ...en die bloemen..."lift"het bloemetjes ideetje weer van jou als je het goedvind....groetjes Francien.
Cheryl zei…
Wat een schatjes Krista! Ik zag ze net ook al op de gorpe voorbij komen! Echte beauty's. Dank je wel trouwens voor je berichtje :)

Liefs Cheryl
Janny zei…
ooooh super is die Krista! en die bloemen heb je gaaf gedaan zeg! leuk dat je mijn naam nog even hebt genoemd....bedankt voor je compliment!
Jolanda zei…
Leuk kaartje Krista!
Anoniem zei…
I am typically to running a blog and i really recognize your content.
The article has really peaks my interest.
I'm going to bookmark your web site and keep checking for brand spanking new information.

Check out my web site ... facebookofsex
Anoniem zei…
I have really learned new things as a result of your blog.

One other thing I would like to say is always that newer laptop or computer os's are likely to allow extra memory to be played with, but they as well demand more memory space simply to perform. If an individual's computer can not handle a lot more memory and the newest software package requires that ram increase,
it might be the time to buy a new Personal computer. Thanks

Feel free to visit my web blog free dating dating