Ik moest natuurlijk oefenen met mn Prismacolor Markers die ik afgelopen week gekocht heb :P Het viel me eigenlijk reuze mee, maar nou ben ik ook nog niet aan het mengen geweest met de kleuren. Ik heb konijntje bijvoorbeeld met 1 kleur gedaan, alleen waar ik schaduw wilde heb ik meerdere lagen gedaan i.p.v. een andere kleur.
Ik vind hem eigenlijk best geslaagd al zeg ik het zelf :P


Is deze High Hopes stempel niet superlief!!!

Reacties

Ingrid zei…
Ik vind hem zeker ook geslaagd hoor Krista,succes verder met het inkleuren!!!heel mooi !!
Riet zei…
hij is schitterend geworden Krista.
echt klasse meis.
liefs Riet.
Rach zei…
oh Krista this is fabulous. what a cute image. hugs rachxx
Francien zei…
Deze stempeltjes zijn helemaal mijn pakkie an...HH heeft zulke leuke dierenste,mpel altijd en het inkleuren heb je mooi gedaan zeg...het is weer een beautykaartje geworden...super!!!
groetjes Francien.
Francien zei…
sorry voor de fouten Krista...moest natuurlijk stempels zijn..het is nog vroeg haha. groetjes Francien.
Janny zei…
wooooooooow dat ziet er gaaf uit met die markers!