Fall Kit

Vorige week kreeg ik de herfstkit van Magnolia in de bus, wat een moois stempels zijn het weer! Ik hed de rest van de herfststempels inmmiddels ook al besteld, kon het weer niet laten!


Het idee van deze kaart komt uit de Cards Only, ik koop het niet zo vaak maar er stonden zulke leuke idee├źn in dat ik hem deze keer maar meegenomen heb ;)


De stempels (ook de tekststempel) zijn van Magnolia, het papier is van Tres Jolie.De stempel is weer ingekleurd met Distrerss ink, ik heb nog niet zo veel kleurtjes, vandaar dat ik voor het hele afdrukje maar 3 kleuren gebruikt heb. Dat vind ik gelijk het mooie aan Distress Ink, je kunt er alle kleurnuances mee maken. De knoopjes heb ik ooit gekregen, het vetertje is van leer, de bloem is met de Retropunch gemaakt en afgewerkt met een spacer.

Dit afdrukje is gemaskerd, de boomstam en de zittende Tilda zijn dus 2 aparte stempels. Merk papier is helaas onbekend, de bloemen zijn van Prima en de embellishments komen van Ebay.Nog een tip voor het maskeren, als je nog superdun maar toch stevig genoeg papier zoekt, de HEMA verkoopt nog altijd de ouderwetse faxrollen. Echt ideaal, heel dun, gemakkelijk te knippen, en een flinke rol voor nog geen 4 euro!

Reacties

Riet zei…
wouwww Krista wat zijn ze weer schitterend geworden meis.
fijne dag verder.
liefs Riet.
Ingrid zei…
Wat knap ingekleurd Krista deze mooie kaarten!!!