Cutie Sunday #07

Afgelopen zaterdag kreeg ik nog een leuke verrassing, de buurvrouw kwam aan de deur want er was bij haar een envelop bezorgd die voor mij was :D En ja hoor, na bijna 2 weken wachten waren daar dan mijn Whiff of Joy stempels! Nou, ze waren het wachten wel waard hoor, wat zijn ze mooi!! Zondag gelijk met de eerste aan de gang gegaan, ze waren nog niet gemount maar ik kwam er achter dat het ook uitstekend wil met een of meerdere fotohoekjes op het rubber, hij blijft prima aan je acrylblokje zitten en natijd haal je het er gemakkelijk weer af!

De LO van deze kaart komt van Cutie Sunday, ik ben een beetje afgeweken, nou maar hopen dat ze dat nie erg vinden ;)Het papier is van Imaginisne, het engeltje van Whiff of Joy (Angel Charlotte). De tekststempel is van Cuddly Buddly, de swirl en het lintje zijn helaas onbekend.

Reacties

Janny zei…
hij is gaaf Krista en ik wacht ook nog steeds op mijn stempeltjes, nou maar hopen dat ze bij mij ook gauw in de bus vallen!
femke zei…
heey krista,

mooi kaartje heb je weer gemaakt!!!

groetjes femke
Rach zei…
oooh Krista, this is so lovely charlotte just glows...fantastic. hugs rachxx
Ingrid zei…
Wat mooi gemaakt weer Krista!!!!!
Monie zei…
Het is een lieverdje Krista! Het zal toch niet zo erg zijn dat je kaartje wat afwijkt? Leuk juist om je eigen draai eraan te geven.
Francien zei…
Kan er heel kort over zijn...GEWELDIG!!!!
groetjes Francien.
Tanya zei…
Hoi Krista!

Ik ben een tijdje afwezig geweest maar wat zijn je creaties waanzinnig!! En wat een leuke stempel heb je bij deze kaart gebruikt!

Groetjes
Tanya
Jolanda zei…
Gaaf kaartje Krista!
Riet zei…
wat een schitterende kaarten heb je gemaakt Krista,
en zoveel weer 10 dagen niet op de blog geweest, woensdag ben ik pas thuis gekomen.
liefs Riet.
miranda zei…
wat een prachtige kaarten weer krista,kijk even bij mij op de blog ik heb je een award gegeven