Crossstitched Tilda


Ach wat ziet ze er schattig uit in haar jurkje met het kruissteek hartje op haar schort. Maar echt, bloed, zweet en tranen deze kaart!! Nou ja, lichtelijk overdreven natuurlijk maar hij had bijna in de prullebak gelegen. Ik had een leuke sketch gevonden op de club van Tiets, die wilde ik maken. Ik was halverwege toen ik hem helemaal niet mooi meer vond, er moest een kleine cirkel op de kaart en dat leek nergens naar. Nou vond ik het papiertje wat ik daarvoor gekozen had, ook maar zozo, maar ja, hoorde bij de papierlijn. Mn lief er bij geroepen (ja echt, die vraag ik soms wat hij er van vind als ik twijfel) en hij was het met me eens, leek nergens naar. Dus voorzichtig er weer af getrokken, sketch aan de kant gegooit (mn plaatje was toch ook al te groot) en zelf maar wat bedacht ;) De horizontale (zie je bijna niet) en verticale lijn zijn nog we van de oorspronkelijke sketch, de rest van mezelf ;)


De stempel is van Magnolia, papier onbekend. De embellishments, spacers en brads komen allen van ebay/marktplaats, en de letters zijn van het Snow Angel alfabet van Quickutz.

Reacties

femke zei…
heey krista,

mooie kaartjes heb je weer gemaakt. ik vind de crossstitched tilda ook super schattig dat ik die ook maar besteld heb. je hebt er een leuk kaartje mee gemaakt!!!

groetjes femke
Riet zei…
schitterend Krista hij is nu echt af vind ik, het is dan nu toch goed gekomen. soms doe je uren over een kaart en dan is die zo klaar (bij mij althans).
liefs Riet.
Such a cute card. I love all the embellishments.
Monie zei…
Soms zit het mee , soms ook niet. Het eind resultaat vind ik beeldig Krista!
Rach zei…
beautiful card Krista, wonderful colours. hugs rachxx
Jeanette zei…
Oh Krista, this is beautiful. I love the colors you have chosen.
Hugs Jeanette
Francien zei…
Nou je hebt het weer prachtig voor elkaar gekregen hoor...het eindresultaat is schitterend!!!hele mooie kleuren ook!!
groetjes Fra cien.
Jolanda zei…
Het is een schitterend kaartje geworden!
Beautiful Krista! Love the colors you used too---just fab!

hugz,
Suzanne Dean
Ingrid zei…
Wat een mooie kaart weer Krista!!!