zondag 31 augustus 2008

Sketch Saturday #13

Ja, ik weet het, ik ben al weer te laat met deze challenge maar ach, het gaat om het kaartje toch! Ik vond dit weer een leuke sketch, al ben ik aardig wat langer met deze kaart bezig geweest dan de bedoeling was :( De stipjes op het kleedje heb ik allemaal met glaze gedaan en natuurlijk was ik zo vreselijk dom om er overheen te vegen toen het nog nat was :( Kom het hele plaatje dus opnieuw kleuren :( Nou ja, het houd je van de straat of niet dan :P


De afdruk is van Penny Black (1868K Christmas Peace), het papier van K&Company, Brenda Walton, en de tekststempels zijn van MandY, sheet nummer 063.

6 opmerkingen:

Marja Sch zei

Wat een super leuke kaart Krista. De stempel is so cute. Knuf Marja

Rach zei

Krista this looks gorgeous...love the papers and your super cute image. hugs rachxx

Ingrid zei

Heel mooi gemaakt weer deze kerstkaart Krista!!

Francien zei

Die fout om er overheen te wrijven ( het net ingekleurde/gestempelde afdrukje enz.) gebeurd mij meestal als je net met alles klaar bent en het op elkaar wilt plakken..dus je bent zeker niet de enige ...dit kaartje is weer een beauty!!!!...je zult hem maar krijgen met de Kerst.. en die challenges en wedstrijdjes op de kluppies zijn wel leuk..maar om nou aan alle mee te doen...pfft zo snel ben ik niet meer....fijn ook dat je er altijd erbij schrijft welke materialen je gebruikt hebt..hartstikke handig voor mij hoor!!!
groetjes Francien.

Monie zei

Super Krista! wat is deze leuk geworden!Ik ben ook weg van deze gave stempel .Prachtig.

Janny zei

gaaf kaartje Krista en wat een leuke stempel!