Sketch Saturday #12De deadline voor deze sketch van Sketch Saturday is eigenlijk al voorbij, maar ik vond de sketch zo leuk dat ik hem toch nog gemaakt heb. Hij was vrij eenvoudig, ik heb er nog een paar dingetjes bij bedacht om hem wat extra op te sieren.
Het papier is van K&Company, De Peppermint Collection van Brenda Walton. Je kunt het op de foto niet zien, maar op het papier achter de stempel zit een hele mooie glanslaag. De stempel is van Sweet Art Ebony. Ik las tot mijn grote spijt dat er bij Funkykits geen Sweet Art Ebony's meer bij komen, maar Whiff of Joy gaat straks ook stempels van Rachel Ann Miller verkopen :D Ik ben benieuwd welke zij krijgt!

Reacties

Riet zei…
deze vind ik ook geweldig en de stempel is echt leuk.
liefs Riet.
Janny zei…
supergaaf Krista, prachtige stempel!
Anoniem zei…
Wat een superkaart weer Krista!!!