Simpel Scrappen Card Kit

Afgelopen vrijdag kreeg ik de Card Kit van Simpel Scrappen in de bus. Jeetje wat een prachtig mooi papier weer, echt helemaal kerst!! Ook een flesje Stickles zat er bij, leuke kerststempeltjes, en natuurlijk de broodnodige lintjes en bloemetjes :D Mijn lieve knutselvriendinnetje Terry was op bezoek vandaag, en dus hebben we de LO die bij de kit in zat er bij gepakt en het papier, en er elk een kaartje van gemaakt.

Dit is mijn kaartje:En dit is Terry's kaartje:


Dat vind ik het leuke aan LO's, je gaat van dezelfde basis uit en toch worden ze totaal verschillend!

Gebruikte materialen:
Papier: Imaginiscne
Stempel: Penny Black
En de rest komt van her en der, de embellishment bijvoorbeeld heb ik op Ebay kunnen scoren, zijn ze niet super!!Reacties

Ingrid zei…
Wat een lieve kerstkaart Krista,hele leuke stempel!!!
Janny zei…
supergave kaarten hebben jullie gemaakt!