vrijdag 1 augustus 2008

Penny Black kaartje

Zo hèhè, eindelijk is het weer wat koeler in Nederland! Ik heb niet zo gauw last van de warmte, maar gister was het toch wel heel erg. Ik heb eigenlijk helemaal niets gedaan, de hele dag niet... Met deze kaart was ik woensdagavond al begonnen, vanochtend heb ik hem afgemaakt. Hij is voor een scrapwedstrijdje op Creative with Hobbyvision.6 opmerkingen:

Ingrid zei

Een echte lieverd Krista!!!mooi gemaakt!!!

Ingrid zei

Ps.heb je blog gelinkt hoor!!

Riet zei

wat een schattig kaartje Krista.
echt heel mooi papier geweldig.
veel liefs Riet.

femke zei

heey krista,

je kaartje ziet er weer snoezig uit hoor!!! mooi papier heb je ook weer gebruikt.

groetjes femke

Anoniem zei

wow, such a cute and gorgeous card, i love the different papers you used!

Janny zei

wat een gaaf kaartje Krista en ik ben ook blij dat de warmte weer vertrokken is!