dinsdag 19 augustus 2008

Paars, paars, paars...

Mijn favo kleur, haha, dit was de kans om er eens flink mee aan de gang te gaan. De sketch van deze kaart komt van de club "Scrap en Stempel" op hetnet, en voor de club "kaartenvriendinnen" op Yahoo was een kleurenwedstrijd, waarbij o.a. een paarse kaart gemaakt moest worden. Beide gecombineerd, en ik vind hem erg geslaagd, al is hij dan wat kaal voor mijn doen ;) Langwerpige kaarten zijn wat dat aangaat toch wat lastiger dan vierkante vind ik zelf!6 opmerkingen:

Francien zei

Het kaartje is hartstikke leuk geworden....zag hem net bij scrap en stempel..gave kleur...langwerpige kaarten heb ik ook nog niet gemaakt...deze is heel geinig in iedergeval...succes op de kluppies met de wedstrijdjes... groetjes Francien.

femke zei

heey krista,

wat een leuk kaartje heb je gemaakt. paars vind ik wel een leuke kleur.

groetjes femke

Tanya zei

Hoi Krista!

Wat een ontzettend schattig kaartje is het zeg! De stempel heb je echt heel mooi ingekleurd!!

Riet zei

wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt Krista.
papier vind ik geweldig.
liefs Riet.

Janny zei

hij is prachtig Krista en inderdaad langwerpige kaarten zijn lastiger...ik maak ze dan ook niet veel!

Claudia Rosa ~ Pretty Pressings zei

wonderful card krista!
love it