Sketch Saturday #7

Zo, gisteravond nog even een kaartje gemaakt, ik was met spoed een beterschapskaart voor aan man nodig en die had ik natuurlijk niet liggen! Ik wilde toch nog een kaart maken voor de Sketch Saturday, dus dat kwam weer mooi uit zo ;) Nou maar hopen dat de man in kwestie er een beetje van opknapt ;)


Reacties

femke zei…
heey krista,

wat een leuk kaartje heb je gemaakt!!! ben helemaal verliefd op die stempel die je gebruikt hebt. jammergenoeg heb ik die zelf niet. misschien kom ik die op de beurs in den bosch nog tegen.

groetjes femke
Francien zei…
Dit is een schitterend kaartje zeg...prachtige kleurtjes...ik zie dat je ook weer de poes terug hebt...ik niet en ik kan ook niet op de website aanvragen jammer...ik had hem niet moeten bewerken denk ik.
groetjes Francien.
De Roelies zei…
mooie kaart en wat kleur jij toch mooi in
groetjes lilian
Monie zei…
Wat een mooie beterschapskaart Krista.
Janny zei…
wat een superleuke kaart Krista!
LAURENCE zei…
Très jolie carte
Bravo
Biz LAURENCE