zaterdag 19 juli 2008

Get well...

Deze kaart heb ik gisteravond nog in elkaar gefrutseld, tijdens de chatavond van de crazy meidenclub. De layout was vooraf bekend, de hoofdkleur moest bruin zijn, en het thema was beterschap. Gelukkig had ik een afdrukje dat bij de LO paste, want zo veel heb ik niet voor dit thema. Ik vind hem goed geslaagd, nou maar hopen dat ik hem nog lang niet nodig ben ;)


4 opmerkingen:

Marja Sch zei

Hij is echt heel leuk gewoden. Ik vond het ook heel leuk zo'n online scrap. Gr Marja

Francien zei

Prachtig kaartje geworden...denk dat het heel hectisch is zo,n online scrap....en dat het heel vlug gaat...ik ben niet zo vlot en doe zeker een middag over een kaartje...maar deze is in iedergeval schitterend geworden...leuke kleuren...je zult hem maar krijgen als je ziek bent...
groetjes Francien.

Riet zei

echt prachtig geworden krista.
de kleuren vind ik geweldig.
veel liefs riet.

Janny zei

hij is superleuk geworden Krista!