zondag 27 juli 2008

Cutie Sunday #3

En nog een leuke challenge blog intdekt, de Cutie Sunday. Lijkt me duidelijk, iedere zondag een nieuwe challenge! Voor Challenge nummer 3 heb ik onderstaand Saartje gemaakt. Ik heb nog steeds lichtelijk ruzie met ze, ik ben nu het merk Brillianca aan het uitproberen. Stempelt geweldig, maar heeft ook een lange droogtijd :( Ik heb nu van al mn Saartjes maar vast afdrukjes in het voren gemaakt, dan kan ik ze er volgende keer zo bijpakken.12 opmerkingen:

*Arwen* zei

Wow eine wundervolle Karte =)
Danke für's Mitmachen bei Cutie Sunday
xoxo Arwen

Tina zei

What a lovely card!
Thanks for playing.

Hugs
Tina

Marja Sch zei

Hoi Kirsta wat een schattig kaartje. De schets is heel leuk bedankt voor de leuke challenge blog. Ik stempel altijd met Stazon of Adirondack van ranger Pitch Black. Die drogen snel en vlekken niet. Ik hoop dat je daar iets aan hebt. Knuf Marja

femke zei

heey krista,

ook dit kaartje is weer super leuk geworden. heb deze sketchblog ook ff op mijn blogje gezet. vind het erg leuk om met een sketch te werken.

groetjes femke

Jolanda zei

Mooi kaartje Krista, leuke schets!

Anoniem zei

wow, this card is absolutely fantastic!! Love it!

Riet zei

schitterend krista veel liefs riet.

doris zei

Eine wunderschöne Karte!


Liebe Grüße
Doris

Ariadne zei

Die ist total schön!!!

LAURENCE zei

Très jolie carte très romantique comme j'aime.
Bravo
Biz LAURENCE

Arline zei

This is gorgeous! Lovely summery colours!xx

Bev zei

WOW!!! Gorgeous card! Love those papers - they are beautiful. Such a sweet image too