Award gekregen!!

Deze award kreeg ik van Femke, is dat niet lief!! Vind het echt heel erg leuk Femke, dank je wel!!The rules of this award:

1. Only 5 people allowed.
2. 4 have to be dedicated followers of your blog
3. one has to be someone new or recently new to your blog and live in another part of the world.
4. you must link back to who ever gave you the award.
It's a simple way of saying thank you to those who take time out for wonderful comments to boost your day.
So here are the blog's a will give the award.

My Scrapworks (Lia)

Franciens Bloggie
MarjaS Scrapfun
Stamping Tink (Susan)
Cards and Creativity (Terry)

Pfffff, zou dr nog wel een paar weg kunnen geven, maar ik mag er maar 5 noemen. Daarom wil ik iedereen die tot nu toe mijn blog bezocht heeft, een berichtje heeft achtergelaten of me heeft gemaild, bij deze heel erg bedanken!!

Reacties

Terry zei…
Ohhhh Krista, wat geweldig zeg meis....dat vindt ik nou superlief van je hoor....thanksssss meisss....veel liefss terry
Lia zei…
dank je wel
Francien zei…
Zoooo....wordt er helemaal verlegen van...dank je wel zeg...nooit gedacht dat mensen mijn blog leuk vinden....kreeg helemaal geen reacties in het begin...nu is het een aansporing om verder leuke dingen te maken en kijk er naar uit om ook altijd bij jouw en een kijkje te nemen.
Groetjes Francien.