O jongens wat loop ik achter zeg!!

Ook een paar drukke weekenden gehad, wel tijd gemaakt voor af en toe een kaartje maar dan ontbreekt me weer de zin om hem te plaatsen tot mijn grote schaamte. Ik zal proberen het komende week wat in te lopen ;)

Deze kaarten heb ik dus een tijdje geleden al gemaakt, ik was even helemaal van het scrappaadje...

Deze kaart heb ik gemaakt voor de club Hobbyvision. Iedere maand/2 maand, dat is verschillend, steld Jenine op haar club een patroon voor de wedstrijd beschikbaar. Ik ben een grote fan van haar patronen, dus als ik borduurzin heb doe ik mee. Het plaatje is van Morehead, en de omranding is gemaakt met een fotopons van EK Succes. De strik is gemaakt van satijnlint.


Deze is niet voor een wedstrijd, maar gemaakt van een nieuwe mal, ook van Jenine. Ik moest hem natuurlijk even uitproberen. Ik vind hem echt supermooi, heel fijntjes! Het plaatje is van Marianne design, en het lint heb ik (dacht ik) bij ge-we gekocht.


En de laatste 3D, met een embossingmal van Avec. Het plaatje is wederom van Morehead, het lint is van organza, en de bloem heb ik via ebay gekocht.

Ik ben inmiddels weer helemaal uit mn scrapdip, als ik het niet vergeet laat ik morgen mn nieuwste scrapkaarten zien :D

Reacties

Marja Sch zei…
Ze zijn geweldig mooi Krista. Echt super. Gr Marja
Anoniem zei…
Hoi Krista!! Mooie kaarten weer zeg!En bedankt voor je berichtje over strikken maken,ik ga het eens proberen.Kleine strikjes heb ik geen problemen mee,maar die grote die jij dus van organza lint en zo maakt vind ik echt heel erg mooi!!
Groetjes van Riane
Janny zei…
superrrrr zijn ze Krista!!