Gestempeld...

Zo, de stempeldip is weer voorbij, de borduurgarens zijn weer in de kast verstopt ;) Ik heb meestal een periode dat ik een bepaalde techniek het leukst vnd, het 3Dee-en is nu weer voorbij, de stempelafdrukjes zijn weer tevoorschijn gehaald :D

Deze kaarten zijn beide van dezelfde Lay-Out gemaakt, alleen is een ervan gedraaid, vandaar dat het toch 2 verschillende kaarten geworden zijn! Deze eerste High Hopes, ik vind hem geweldig lief! Het papier zat ooit eens bij de card kit van Card-Art, het merk was al weggesneden helaas. Het fuchsia papier is bewerkt met de swirls-embossingmat van de Cuttlebug, eerst ge-embosd en daarna voorzichtig met een inktpas er overheen. De letters tenslotte, deze zijn gemaakt van Sunshine-alfabet van Quickutz.


Dit lieve stempelaafdrukje is van Precious Moments, ook al zulke geweldige stempels! Het gele papiertje is wederom met een embossingmal van Cuttlebug gemaakt. Op het scrappapier staat helaas geen merk, ik heb het ook al heel lang dus ik zou het ook niet meer weten.De fiber komt van een bolletje wol dat ik ooit eens bij een wolwinkel gekocht heb, heel mooi en lekker goedkoop ;) De letters zijn wederom van het sunshine alfabet.

Reacties

Marja Sch zei…
Ze zijn heel mooi geworden hoor. Gr Marja
Marja Sch zei…
Ik heb ze ingekleurd met Copic Markers. Als je bij mijn lijst met worshops kijkt zie je vanzelf staan. Dan krijg je een beetje een idee van wat het zijn. Ik vind ze echt super maar wel prijzig.
Janny zei…
het zijn weer superleuke scrapkaarten en juist die afwisseling maakt het hobbieen zo leuk, ik maak ook nog steeds borduur en embos/snijkaarten alleen plaats ze nooit omdat ik een scrapblog heb
giulyana zei…
Great card...you have a sorprise in my blog...i also launched a Candy blog ...if you go to take part...you have leave just a small comment of my Fairy card...

Kiss
giulyana