Een vluggertje (A quicky)

Nou ja, vluggertje, ik ben er nog gewoon een uur mee bezig hoor! Maar ja, ik ben ook zo'n vreselijke pietlut, er hoeft maar een kleine dingetje scheef te zitten of ik haal hem al weer uit elkaar. Ben wat dat betreft nogal perfectionistisch ;)
Het stukje lint had ik al wel een jaar of 2 in de lade liggen, wilde het steeds gebruiken maar geel is zo'n lastige kleur, vaak past het er net niet bij. Bij deze kleurtjes wel vind ik :D


A quicky, well, not really, I spend more than an hour on this card, even though it's very simpel. I always work very precisely, when something is not exactly the way I want it, I'll start again with the card.
I've had the piece of ribbon in my dwawer for almost 2 years now, an I've wanted to use it a sereral time. But the colour is very difficult I think, most colours don't match with it. This paper did (I think ;), zo I finally used it :D

Reacties

Francien zei…
een uurtje maar...jemig...wat knap.. het is een heel gaaf kaartje geworden zeg.. je kaarten zijn allemaal prachtig trouwens...net ook op de cluppies gezien.Ik ben nog steeds onzeker om in alles te knippen...heb je onder mijn favo,s op mijn blog...kan ik steeds een beetje bij je "afkijken" het strikje heb ik vandaag al gemaakt op een kaartje...
groetjes Francien.
Anoniem zei…
OOooohh wat een lieffie zeg!!
Jolanda zei…
Hier zit er nog zo'n eentje hoor.
Gaaf kaartje
marja zei…
krista het is dan ook een pracht van een sunshine kaartje!!!


een pietlut........ hier nog een!
Janny zei…
het is een prachtkaartje geworden en pietluttig ben ik ook hoor!
Rika zei…
Wat een schattig kaartje!