Nog meer geborduurd...

Ik heb de smaak van borduren/embossen en 3D weer even helemaal te pakken :D Het is weer eens iets heel anders dan scrapkaarten natuurlijk! Ik zit ook gewoon volop te genieten van deze vrije dagen, alle tijd om met de hobby bezig te zijn!

Voor deze kaart heb ik een patroon van Joke de Vette gebruikt. Ik heb deze al vaker gemaakt, hij blijft mooi! Ik kon het niet laten om bij dit patroontje een schattig Moreheadje te plakken, lief toch!!


Voor deze kaart heb ik een mal van de Birdhouse-collectie gebruikt. Ik hoor je denken, wat heeft deze mal met vogelhuisjes te maken??? Nou niets, dit was ook de enige die ik mooi vind van die collectie. In de verpakking zaten 2 mallen, de tweede wat wel vogelhuisachtig, die heb ik maar op Marktplaats gezet, gebruik ik toch niet ;)
Het platje is een Penny Black Sticker.


Weer een Moreheadje, een oudere deze keer, maar niet minder lief! De gebruikte mal is een Suzy-mal en de opgeplakte pareltjes zijn van Joy!


En de laatste weer ;) Deze mal wilde ik eens proberen. Hij is erg mooi, maar ook erg lastig :( Eigenlijk net te groot vaan een 13,5*13,5 kaart, hij past niet in alle hoeken dan, en dat vind ik toch het mooist. Na het maken van deze kaart is ook deze mal naar Marktplaats gegaan ;)
Het plaatje is van Mattie (Marianne Design)

Reacties

Janny zei…
ze zijn superrrr Krista, weer leuk om te doen he, ik ben er ook weer een beetje meer mee bezig!
Monie zei…
Wauw Krista, wat heb je mooie creaties gemaakt!! Erg leuk om te zien!
Anoniem zei…
Ik weet niet hoe jij het voor elkaar krijgt omdie strikken zo mooi te krijgen!! Als ik ooit in de buurt ben mag je me strik les geven!

Mijn blog is vernaderd,zou je die link willen veranderen in deze?
http://kernowcards.blogspot.com/

Gr Riane