Eindelijk weer eens wat gemaakt.

Tsja, de laatste weken véél te weinig tijd gehad om kaartjes te maken, jammer! Gelukkig heb ik nu een weekje vakantie en kan ik het mooi inhalen ;)

Het patroon dat ik voor deze kaart gebruikt heb, komt van Kima Creations. Niet mijn meest favo winkel, maar wel mooie patronen dus zo héél af en toe bestel ik er wel wat ;) Dit is patroon nummer 147.
Het 3D-plaatje is van Diny van de Lustgraaf.


Dit vind ik vaak zelf het mooist, verschillende technieken in 1 mal en dus in 1 kaart. De mal die ik hiervoor gebruikt heb is van Jenine (van Hobbyvision), van de nieuwe serie. Prachtige mal!!
Het plaatje is van Marianne Design, het lint is een stukje satijnlint.


En deze heb ik nog gemaakt, met een Suzy mal. Ook weer snijden, borduren en embossen in 1 mal. Het plaatje is een Morehead, nog altijd een van mn favoriete figuurtjes :D


Nee, ik ben nog niet klaar. Je hebt vakantie of niet natuurlijk! Deze heb ik ook nog gemaakt, deze keer heb ik een mal gebruikt van Joy! Ik had in het midden van de bloempjes een kraal gedaan, volgende keer ka ik beter een pareltje plakken, ze zitten nu niet mooi in het midden helaas...
Het plaatje is van TBZ.


En de laatste voor nu. Deze is helemaal Marianne Design, zowel de mal als het plaatje. Ik ben echt helemaal weg van dat merk, ze maken zulke mooie spullen! Het lintje heb ik ooit op de markt gehaald, lekker kleurig maar niet te overdreven. Vastgebonden met een dun stukje satijnlint, knopen worden vaak zo dik en dat lijkt vaak weer niet mooi :(

Reacties

Janny zei…
woooooow Krista je bent weer lekker bezig geweest, wat een mooie embos/borduur/snijkaarten!!