na een flinke kaartendip...

Ik ben ik dit weekend weer eens aan de slag gegaan! Gelukkig was ik het nog niet verleerd, haha!
Deze stempelkaarten heb ik vandaag gemaakt:


Deze 2 kaarten doen me weer aan vroeger denken, wie kent ze niet, de Holly Hobbie tekeningen van Sarah Kay (of net andersom, volgens mij is Holly Hobbie de naam van de tekenares). Ik was er helemaal gek van! Papirloftet heeft er een serie van uitgebracht, erg mooi! Het papier is van Doodlebug, de stanzen van Cuttlebug, en het lint zat ooit eens bij een tijdschrift.

En ach, hoe kan het ook anders, natuurlijk ook weer eens een Penny Black, nog altijd favoriet. deze kaart is gemaakt naar een LO van de club van Desi
Het papier is hetzelfde, behalve het achtergrondpapier. Dit is van Love Elsie van KI Memories. De bloemetjes zijn van Prima, de stans van Quickutz en de letters van het Sunshine-alfabet, ook van QK.


Reacties

Marja Sch zei…
Ze zijn geweldig. Leuke kleurtjes heb je gebruikt.
Janny zei…
gelukkig dat je het nog niet verleerd bent Krista, ze zijn weer prachtig!