Weer een kerstkaartje :D

Ik ben even flink in het voren aan het werken voor Tiets dr club, voor de kerstaktie "moet" je 4 kaarten per maand maken, en in december 6, zodat je aan het eind van het jaar 50 kaarten in je album hebt. Uit alle albums wordt dan de mooiste gekozen, en op dit kaarten wordt gestemd, zodat er 1 kaart als mooiste uitrolt. Ik doe nu voor het derde jaar mee, het is een leuke manier om ruim op tijd je kerstkaarten klaar te hebben. Ik zit nu al op 8, dus ik loop mooi op de zaken vooruit. Handig voor als ik een maandje geen zin heb ;)

De stempel is van Penny Black en het papier is (weer eens) van K&Company. Het lint heb ik afgelopen week gekocht en is van Avec, ik kwam het bij toeval tegen en heb gelijk een flinke voorraad gekocht want echt kerstlint is soms best lastig om aan te komen :( De ge-embosde letters tenslotte zijn met een cuttlebug-mal gemaakt.

Reacties

Janny zei…
jij loopt zeker lekker vooruit Krista, deze is ook weer gaaf geworden!
Monie zei…
Het is weer een goed geslaagde kerstkaart Krista!
Jolanda zei…
Leuk kaartje Krista!