2 kerstkaarten gemaakt :D

Ik heb gister een hele stapel kerstpapier ingeslagen, dus daar moest natuurlijk even mee gefröbeld worden! Beide kaarten zijn gebaseerd op dezelfde lay-out, die ik hier vond.

Over deze kaart ben ik nog niet tevreden, mede denk ik door het plaatje, wat niet helemaal mijn plaatje is. Ik weet ook nog niet of ik deze ga versturen... Het papier is van K&Company, net als de stickers, het glitterlint van Intratuin, het andere lint onbekend en het afdrukje is ook onbekend, ik heb hem gekregen.


Over deze ben ik wel heel tevreden, ik vind dit stempeltje van Whipper Snapper dan ook erg gaaf! Het papier is wederom van K&Company, net als de sticker. Het lint is helaas onbekend. De rendiertjes zijn eigenlijk knoopjes waar ik de achterkant (het knoopsgat) afgesneden heb. De bloemetjes zijn van Prima en de paperclip van de Hema ;)

Reacties