Where's the party???


Dat lijkt deze enigzins onbenullig uit de ogen kijkende worm zich af te vragen. Ik vind hem erg dottig, al komt hij me met zn roze truitje en hoedje ietwat homo over, haha! Of is het misschien een damesworm, op een of andere manier vind ik het op een man lijken :P Of is dat gewoon mijn associatie van wormen.

Nou ja, ik zal er maar niet verder op ingaan, straks leg ik mn hele ziel en zaligheid nog op tafel!

Deze kaart heb ik gemaakt naar aanleiding van een lay-out wedstrijd op een yahooclub. Het papier is van DCWV, The Glitter Stack. Er zitten dan ook glitters op het papier. Het stempeltje is van Whipper snapper, de halfparels heb ik ooit eens bij Hobbyvision gekocht en de bloemetjes komen bij de Hema vandaan!

Reacties

Karin zei…
Thanks for your greetings. Funny your brother moved to Sweden...our world is not to big!! Stockholm is 8 hours by car from here. I live in Trelleborg, south of Malmö. One of my best friends live in Stockholm.
God Jul!
Karin
Jolanda zei…
Ik vind hem erg gaaf!