Mabel Lucy Atwell


Dat is de naam van de ontwerpster van deze lieve plaatjes. Niet de nieuwste, maar ik vind ze nog steeds erg mooi! Ook het embossingmalletje is al een tijdje in mn bezit, het merk weet ik niet eens meer... Hetzelfde geld voor het lint, ooit eens 5 meter van gekocht, ja ik koop altijd graag groots in want voor je het weet is het niet meer verkrijgbaar ;) Het achtergrondpapier is van Avec (Blokje Mini-Deco)

Vandaag ben ik lekker thuis dus er volgen vast nog meer kaarten :D

Reacties

Janny zei…
prachtige kaarten heb je weer gefreubeld de laatste tijd Krista!!
Jolanda zei…
Weer eens een gouwe ouwe!
Hij is leuk! Ik heb ook nog heel veel 3d plaatjes, heel soms pak ik ze weer eens om er een kaartje mee te maken. Het is weer eens wat anders zo tussen de stempelkaartjes door.
Marja Sch zei…
Wat een mooie kaart en een super strik.