Een paar embossingkaarten...

Voordeze kaart heb ik gebruik gemaakt van een Twirly Stencil van Marianne Design.Geen idee of het supernieuwe mallen zijn, ik heb ze in ieder geval afgelopen week nieuw gekocht en ik vind ze erg mooi. Dezelfde twirl kun je ook borduren, de ene kant van de mal is voor embossen en de andere kant voor borduren.
Het plaatje is van Ritva´s Fairies.
Deze kaart heb ik gemaakt met een carré embossingmal. Een al wat oudere, maar nog steeds erg mooie mal vind ik. Hetplaatje is van Caron Vinson, en de bloemetjes zijn van verschillende merken. De libelles zijn eigenlijk knoopjes!
Deze kaart heb ik weer gemaakt met een mal van Wonderfull Nature, erg mooie mallen vind ik het! Je kunt er mee embossen, maar ook alleen snijden, hoewel embossen mijn voorkeur heeft.
Het bloemetje is van Tierlantijntje.Reacties

Janny zei…
prachtige emboskaarten heb je gemaakt Krista, het begint nu echt weer te kriebelen bij mij, ik heb ook nog zoveel van die mallen:P;)