Kerstkaarten

Vandaag maar eens een paar kerstkaarten gemaakt :D Ik heb er al een stuk of wat af hoor, die komen ook nog op mn weblog te staan, maar om dat nou allemaal in 1 berichtje te zetten, dat wordt wel erg veel :P


Deze kaart is gebaseerd op een workshop van de club Kaarten maken met Tiets. Hij is wel iets anders geworden want mn stempel was eigenlijk iets te groot, en ik miste een Quickutz Die. Het ging me iets te ver om die speciaal voor 1 kaart aan te schaffen, en ik vond de kaart zo ook mooi :D
De stempel is van Penny Black, met papier komt uit een blokje dat ik bij de Action gekocht heb. De bloemen zijn van Prima.Nog een kaartje gemaakt naar een workshop, deze keer van de club It's Scrap Time. Het stempeltje is van Magnolia, het papier opnieuw van een blokje van de Action :D


Deze Layout vond ik ergens op internet, ik vond hem zo leuk dat ik hem ook gebruikt heb. Het stempeltje is van ECG, het papier is van Paper Salon.

De laatste stempel-kerstkaart voor vandaag ;) Hetzelfde papier als hierboven, gecombineerd met een stempeltje van Penny Black. Het gestanste papier is met een mal voor de cuttlebug gemaakt.

Reacties

Janny zei…
tjeeeeeee Krista wat heb je weer mooie kaarten gemaakt!!