Verjaardagskaarten...

Vandaag lekker veel verjaardagskaarten gemaakt :D Het was een beetje een luie dag, gister zijn we bijna de hele dag aan het schilderen geweest bij de schoonfamilie dus ik had geen zin om al te veel aktieve dingen te doen vandaag ;)

Deze kaart is gemaakt op papier van Paper Salon, ik had er al een tijdje een "restje" van liggen dus dat heb ik vandaag opgemaakt. Lekker vrolijk papier hè! De stempel is van Penny Black, het ge-embosde papier is met een stansplaat van Cuttlebug gedaan, de bloemetjes zijn van Prima en de letters zijn goudkleurige tekstletters die ik met een benzinestift zwartgemaakt heb :D


Hetzelfde papier, ander plaatje. Wel opnieuw van Penny Black, ik vind de kippetjes erg leuk! De bloemetjes zijn weer van Prima, het ronde tekstcirkeltje is weer van Cuttlebug.


Opnieuw papier van Paper Salon, nu een andere lijn. De stempel is opnieuw van Penny Black, de letters van Quickutz, en de vlindertjes zijn gestansd. De bloemetjes weer ik helaas niet.


Toch nog een ander merk papier, dit papier is van Doodlebug. Ook restjes, en perfect voor herfstkaarten vind ik. De stempel is van Magnolia, de letters van Quickutz en de bloemetjes zijn van Prima.

Reacties

Janny zei…
woooow Krista prachtige kaarten heb je weer gemaakt!!
Krista zei…
Dank je wel Janny!
Karin zei…
Great cards with wonderful colours!! Your painting is lovely.
Krista zei…
Thanx a lot Karin :D