Kerstkaart 03



Yep, weer een kerstkaart :D Ik doe voor de club Scrap en Stempel nog steeds mee met de kerstlijst, en dat betekend dat ik eigenlijk iedere maand minimaal 2 kerstkaarten moet plaatsen. Nou is het me in februari niet gelukt, maar dat was gelukkig geen probleem. Vandaag heb ik een inhaalslag gemaakt, met o.a. dit kaartje.


Het afdrukje is van Magnolia, en hij is ingekleurd met Copic Markers in combinatie met Prismacolor potloden. Rondom het plaatje heb ik met chalks gewer,t, om zo wat meer diepte te creƫren. De rand is gemaakt met een mal van Spellbinders, de randjes zijn met een witte inkt bewerkt.

Het gebruikte papier is van Dovecraft, Noel, en is bijna op ;) De tekststempel is van Lili of the Valley, de mal rechtsboven is van Noor Design, en de rest komt uit mn voorraadje.

Liefs, Krista

Reacties

jolanda zei…
mooi lief kaartje
Deborah zei…
Heel mooi! Heel slim om daaraan mee te doen ;-) zo heb je al een aardig voorraadje tegen december!
Groetjes Deborah
Riet zei…
Een prachtig kaartje Krista.

Liefs Riet.
Anoniem zei…
Hey just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren't loading correctly. I'm not sure why but I think its a linking issue.
I've tried it in two different web browsers and both show the same outcome.

Feel free to surf to my weblog :: how to lose weight fast for teenagers
Anoniem zei…
What's up mates, its impressive piece of writing concerning tutoringand entirely defined, keep it up all the time.

my site: Article Directories
Miriam zei…
Wat een mooi kaartje! En ja, nu al kerstkaartjes maken scheelt weer hoop stress als het bijna kerst is en je nog 0 kaartjes hebt gemaakt...