Sending Love

Ja, het werd tijd, ik weet het ;) Na een mega-kaartendip en wat persoonlijke dingen, probeer ik het kaarten maken weer wat op te pakken (en het bijwerken van mn blog wat bij te houden). Gisteravond ben ik begonnen met dit kaartje, en zojuist heb ik hem afgemaakt:


De foto is iets overbelicht, sorry! De sketch komt van Scrap en Stempel, en is voor de maandwedstrijd. De kaart is helemaal gemaakt van cardstock, zo leuk om eens te doen! Het stempeltje is een digitaaltje, ik heb deze al heel lang, en weet eerlijk gezegd niet van werk merk hij is.


Het plaatje is ingekleurd met copics. De tekststempel is overigens van Whiff of Joy. Het cardstock is bestelpeld met diverse Magnolia-stempels uit verschillende kits, en een Tim Holtz swirl-stempel. De gebruikte inkten zijn van Versafine.


Het randje is gemaakt met een Martha Stewart-pons, de bloemetjes met een Magnolia-stans. Vlindertjes zijn met een merkloos (lees: Action) ponsje gemaakt. Het lint komt uit mn stash, en het mooie hartje kreeg ik van Diana.





Reacties

Margreet zei…
Wat een leuk kaartje
Fijne dag
Groetjes Margreet
Marjolein zei…
Wat een schatje weer Krista, ben blij dat je zin en inspiratie weer terugzijn! Groetjes!
Unknown zei…
Wat een snoeppie van een kaart ik ben blij weer iets van je te horen mis jeeeeeeeeeeeee

Liefs Nellie
Riet zei…
Wat een prachtig kaartje Krista.

Liefs Riet.
Lia zei…
super mooi kaartje heb je gemaakt, mooie warme kleuren heb je gebruikt
liefs Lia
Sylvia zei…
HOi Krista,

Wat een mooie kaart ;) prachtig stempeltje en een mooie layout en kaartvorm!

Groetjes
Sylvia